Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Demano respecte per als Mossos d'Esquadra

MOSSOS

MOSSOS / DANNY CAMINAL

Soc mosso d'esquadra des de fa més de 18 anys. En el seu moment vaig passar unes duríssimes oposicions i un any a la llavors Escola de Policía per cumplir la meva il.lusió. Hi havia més requisitis, com la obligació de portar arma i de jurar o prometre la Constitució espanyola i així ho va fer tothom.

Entretodos

Los mossos ante el 1-O

Lee las cartas enviadas por algunos agenes de la policía autonómica

He complert el meu servei durant aquets anys sense cap mena de dubte de quina era la meva feina: Garantir les lleis legalment establertes, colaborar amb jutjes i tribunals i , sobretot, ajudar i protegir a la ciutadania. Aquesta és, per damunt de tot, la tasca exigible a la policía.

Davant la temática independentista puc tenir les meves opinions (que les tinc com a ciutadà), però una vegada començo la meva feina no hi ha colors, banderes, raçes, ideologies ni bandols…Hi ha persones. No veig un altre manera d’actuar.

Per si hagués cap mena de dubte, les dues lleis normatives per les quals la policía catalana s’ha de regir ho diuen ben clar: Acatament a les lleis establertes, servei al ciutadà i neutralitat absoluta…així ha d’esser.

És per això que aprofito aquest espai per damanar un respecte al cos de Mossos d’Esquadra. Hi ha molts més fronts per debatre o inclus discutir, però la policía NO ha de ser-hi pel mig. Prous problemes en te amb el día a día aquesta tasca desgraciadament.

De totes formes que no dubti ningú, els d’un bandol i els d’un altre i fins i tot els que no en tenen (que n’hi ha), que passi el que passi , la policía catalana hi será allà per a TOTS.

Participaciones de loslectores

Másdebates