Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El meu suport als veïns que pateixen la fetor d'un cadàver al seu edifici"

Los servicios funerarios retiran el cadáver de la mujer, en un edificio de la calle Francesc Layret de L’Hospitalet.

Los servicios funerarios retiran el cadáver de la mujer, en un edificio de la calle Francesc Layret de L’Hospitalet. / ACN

Voldria expressar el meu suport als veïns del barri de Sants pel cas de la fetor d’un cadàver al seu edifici, publicat a la premsa, ja que no és l’únic.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des de fa unes setmanes, al nostre barri, el Congrés, tenim un cas similar. Va morir un veí de la finca, i a causa de la forta pudor que sentíem, vam avisar els Bombers. Es van endur el cadàver, però van quedar totes les escombraries dins del pis, amb una gran fetor. I resulta que el pis no es pot obrir sense ordre judicial per netejar-lo fins que en surti un hereu. Hem fet diverses instàncies i l’administradora de la finca fins i tot ha anat als jutjats, però sense rebre cap resposta.

La sensació que rebem per part de l'Ajuntament és que els veïns ens trobem abandonats i sense suport institucional. Se'ns fa molt estrany que, sent aquest un cas que sembla que es repeteix força vegades, no hi hagi un protocol dissenyat per netejar aquests pisos.

¿No podrien els ajuntaments donar solucions als ciutadans i ciutadanes en aquests casos extrems? Estem convençuts, perquè ho estem vivint, que la salut veïnal també en queda ressentida quan passa això, a part de la incomoditat evident amb què es viu.

Participaciones de loslectores

Másdebates