Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Refugiats: Fallida de valors morals

Estem a les portes d'una crisi humanitària de dimensions universals, a més de la moral i econòmica que s'han instal·lat per quedar-se, i sembla que arreu del món els ciutadans estiguem anestesiats. Hem vist com el nostre poder adquisitiu davalla mentre les càrregues fiscals ens estrenyen, hem vist com en una de cada deu llars dels nostres pateixen la pobresa energètica. Hem vist mig milió de morts, 11 milions de desplaçats i la devastació més cruel a Síria i no hem fet res per aturar la guerra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hem vist veïns desnonats de les seves llars, llars que han acabat tancades i buides, com milers de pisos inaccessibles als ciutadans ja no de classe baixa, sinó també de classe mitjana. Hem vist joves amb els somnis estroncats per no poder pagar la matrícula a la universitat pública. Hem vist generacions senceres sense feina ni esperança. No us sembla que ja és hora que agafem les regnes d'aquest món que ha perdut del tot els valors morals i construïm una societat justa, sense abusos morals ni econòmics, lliure i pacífica, on tot estigui a l’abast de tothom i on tothom hi tingui cabuda? El món sencer hi guanya.

Participaciones de loslectores

Másdebates