Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La ineficiència de la R8 de Rodalies

El dimarts d'aquesta setmana Renfe restablia completament el servei de tren de la línia R8 de rodalies després del robatori de coure el  passat 15 de desembre, i això va ser notícia en diversos mitjans de comunicació. La línia R8 uneix les poblacions de Martorell i Granollers Centre passant per Rubí, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola Universitat i Mollet, entre d'altres poblacions. És una línia circular, que uneix la comarca del Baix Llobregat amb el Vallès, sense necessitat de passar per Barcelona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tanmateix, del que no informaven els mitjans de comunicació, és que aquesta línia té un servei habitual de només un tren cada hora. Dues comarques tan poblades, i que a més passen per la Universitat Autònoma, convindria que tinguessin una freqüència de pas superior a l'actual, que queda lluny de complir les expectatives d'eficiència. D'aquesta manera els usuaris ens podríem moure amb més comoditat, especialment aquells que depenem de transbordaments amb altres línies de tren o autobusos.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates