Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El gust agredolç de la Pilota d’Or de Putellas"

Irene Paredes, Lieke Martens, Alexia Putellas, Jennifer Hermoso y Sandra Paños.

Irene Paredes, Lieke Martens, Alexia Putellas, Jennifer Hermoso y Sandra Paños.

El 29 de novembre va ser una jornada molt significativa, i no només per Alexia Putellas. Va ser un reconeixement històric per tot l’equip i pel futbol femení en la seva totalitat. Atorguem-li el reconeixement que mereix la jove per tota la seva brillant trajectòria fins a guanyar la Pilota d’Or. Alexia Putellas, amb silenci, sacrifici i un talent innegable posa el futbol femení nacional, i més concretament català, al lloc que mereix. I com si això no fos poc, aquest no ha sigut l’únic reconeixement merescut i significatiu de la nit. Jennifer Hermoso ha quedat segona en el ranking francès, la qual cosa suposa encara més reconeixement per a un equip històric.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Malgrat això, ens quedem amb una sensació agredolça, i és que el motiu pel qual encara queda molt per lluitar i per aconseguir, és que possiblement aquest reconeixement es perdrà pròximament en el record pel fet de ser esport femení.

Participaciones de loslectores

Másdebates