Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

En memòria de Paco Folch Fornós d'Amposta

Paco Folch

Paco Folch

Paco Folch, d'Amposta, ha estat un bon espòs, pare, iaio, cosí i amic entranyable per a tots els que el coneixíem. Una malaltia llarga se'l va emportar el 9 d'abril enmig de la pandèmia, el confinament i els ertes.

Entretodos

Envíanos el obituario de un ser querido que hayas perdido durante la pandemia

EL PERIÓDICO activa la iniciativa En Memoria de Todos Ellos

El Paco Folch d'Amposta va ser treballador de la Comunitat de Regants del Canal de la dreta de l'Ebre i dirigent sindical de la UGT de les Terres de l'Ebre, que va lluitar per a la millora de les condicions de treball del Sector Agroalimentari de Catalunya. Diuen els companys que, quan arribaven les dificultats, sempre tenia una paraula serena per resoldre qualsevol situació perquè portava la UGT a l'ànima.

El seu 'hobby' era col·leccionar xapes de cava i era un impulsor de les trobades de la zona. Els descendents Folch de Villores del Maestrat prometem que continuarem reunint-nos dues vegades a l'any com sempre, tal com Paco s'encarregava de coordinar.

I com tota la gent que ha mort durant aquests mesos tan estranys, Paco es mereixia també un comiat diferent.

Sempre estaràs amb natros, Paco!

Participaciones de loslectores

Másdebates