Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"En cotxet a veure el Barça perquè al camp no em guarden la cadira de rodes"

En un cotxet per a nens petits (tal i com es pot veure en la fotografia que acompanya aquesta carta). Així vaig poder accedir a la meva localitat del Camp Nou el passat 19 d’octubre, al partit de Champions del Barça contra el Manchester City. El motiu no és altre que, des que va començar aquesta temporada, el Club es nega a guardar-me la meva cadira de rodes durant el partit, però en canvi sí que accepta guardar cotxets de nen.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Així doncs, vaig apostar per aquesta solució i, com ja esperava, no vaig tenir cap problema per accedir al meu seient (situat a tercera graderia) amb l’ajuda del servei de voluntariat 'T’acompanyem' de la Creu Roja.

El que pretenc argumentar i defensar en aquesta carta és que no hagi de ser necessari anar fins al Camp amb un cotxet per poder veure els partits des del lloc que em correspon i pel què estic pagant. Porto més de deu anys anant al Camp Nou en cadira de rodes, he estat en clàssics i en altres partits d’alta seguretat i mai, fins a aquesta temporada havia tingut cap tipus de problema.

També vull deixar clar que sempre que he anat al Camp Nou ho he fet acompanyat del meu pare o d’algun amic que m’han ajudat sempre que hi ha hagut algún problema. I, ja posats, m’agradaria deixar constància del problema de comunicació i de falta de solucions que ha tingut el club amb un soci com jo, ja que en cap moment m’han comunicat ni que havia cambiat la normativa ni que em trobaria per sorpresa amb aquest problema el primer dia que vaig anar al camp aquesta temporada en un Barça-Alavès.

I si poso aquest problema de manifest, no és perquè tingui res en contra del club, simplement vull deixar clar que estic defensant la meva posició i el meu interès com a soci-abonat, que no és un altre que poder tenir la llibertat de decidir si veure o no els partits des del seient que em correspon sense que em vagin posant cada vegada més pals a les rodes.

Participaciones de loslectores

Másdebates