Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

AENA no em volia lliurar el full de reclamacions

Llegeixo la notícia de l'altercat a l'Aeroport de Barcelona. Vagi per endavant la meva oposició més rotunda a tot tipus de violència. Res no la justifica. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Dit això referiré el que va passar el dia 4 de setembre de 2014 en el citat Aeroport. Després de 45 minuts esperant les maletes ens dirigim a les oficines d'AENA, un altre viatger i un servidor. Les oficines buides. Un membre de la Guàrdia Civil ens va ajudar a trobar-los. Després d'un quart d'hora més d'espera ens van dir que les maletes havien aparegut en un lloc diferent d'on ens havien ubicat. Atès que en el viatge d'anada el nostre vol havia sortit amb més de cinc hores de retard, vam voler indicar tots dos fets en un full de reclamacions. 

A la finestreta de la Generalitat de Catalunya ens van donar tota mena de facilitats, però a AENA l'empleada de finestreta va dir que no estava autoritzada. Després de molt insistir - prèvia consulta al seu superior - ens va entregar els documents. El tracte rebut va ser de súbdits, que no de ciutadans. Els empleats d'AENA no van acceptar en cap moment els seus errors. Sincerament, jo als meus clients els he tractat sempre molt millor.

Participaciones de loslectores

Másdebates