Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El 48h Open House Barcelona, un èxit

Ana Jiménez Núñez

Aquest darrer cap de setmana vaig gaudir d'un dels millors esdeveniments a Barcelona i rodalies: el 48h Open House. Volia aprofitar aquest espai per agrair a tots els voluntaris la seva feina, ja que organitzar un esdeveniment d'aquestes magnituds no ha de ser fàcil, i he de dir que no em vaig trobar amb cap incident: tots van ser molt agradables i es podia palpar l'organització que portaven al darrere.

Entretodos

La voz de los barceloneses

Publica opiniones, denuncias, historias y sugerencias sobre la ciudad y lee las de otros vecinos

És cert que ens vam quedar sense veure un parell d'edificis que ens feia il·lusió conèixer (el Teatre del Liceu i les terrasses de Santa Maria del Mar), perquè hi havia unes cues inmenses, però això ho atribueixo més aviat a la nostra (o meva) impuntualitat que no pas a l'organització.

Gaudir d'alguns dels espais que fins ara desconeixia per dins de forma gratuïta ha estat una experiència molt enriquidora i m'alegra pensar en la continuïtat d'aquests esdeveniments que fomenten la cultura i el coneixement d'una ciutat amb tanta història i tants secrets, amb tants llocs per descobrir.

Participaciones de loslectores

Másdebates