Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La nova xarxa de bus TMB és un maldecap

Marta Macia de Ros

Fins a aquest divendres, els barcelonins podem dir la nostra pel que fa a les línies d'autobús que es posaran en marxa a principis del 2016. La proposta ha estat creada després d'haver rebut en fases anteriors, queixes sobre la freqüència de pas i la supressió de línies.

Entretodos

La voz de los barceloneses

Publica opiniones, denuncias, historias y sugerencias sobre la ciudad y lee las de otros vecinos

Em sembla molt bé que ens deixin opinar ja que som els principals afectats. Però, tinc la sensació que és un acte de cortesia perquè ja estan decidides les tres línies que s'afegiran i el recorregut que faran.

A més, trobo que substituïr unes línies per d'altres és una bajanada que només serveix per confondre'ns. Exemplificat queda amb la línia D20, la qual va substituir les línies 57 i 157, deixant-ne només una que triga més en passar. Per si fos poc, van posar-li el número 20, sense adonar-se'n que ja existia una línia amb el mateix número i que ambdues coincidien en una part del recorregut.

Així doncs, han fet que el transport públic sigui un maldecap per a molts, inclosa jo mateixa.

Participaciones de loslectores

Másdebates