Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Viure en un món de fantasia

zentauroepp39358375 barcelona   barcelones     18 07 2017   sociedad   la torre 170930191456

zentauroepp39358375 barcelona barcelones 18 07 2017 sociedad la torre 170930191456 / JOAN PUIG

Segurament si a Catalunya s'hagués de votar sobre si els Reis Mags existeixen, sortiria que 'sí'. Això és el que ha passat a Catalunya referent al procés d'independència. Hem de reconèixer que hi ha dos milions de catalans que creuen en la independència, el problema està en el fet de voler arribar a ella costi el que costi.

Els esdeveniments que han passat i com s'ha desenvolupat el tema de la independència no han estat favorables a ningú, ja que hi ha un 60% de catalans que pensen que ha estat perjudicial. Ara solament es busquen culpables de que les empreses marxin, el turisme baixi i que l'Agència Europea del Medicament, que marxà del Regne Unit per culpa del 'Brexit', no s'instal·li finalment a Barcelona. Encara que el culpable no ha estat l'independentisme. Han estat vàries les accions que han provocat la pèrduda de l'Agència del Medicament, han ajudat la corrupció, el 155, l'empresonament dels polítics... I també altres dues raons importants: per una banda, que Espanya dedica la meitat que Holanda a la recerca i per una altra, les declaracions d'alguns polítics catalans en contra de la comunitat econòmica.

Avui dia, cadascun creu en les coses que afavoreixen a les seves idees encara que no siguin certes i no estiguin contrastades. Els polítics han oblidat que han de governar per a tots els catalans i no solament per a una part d'ells encara que tinguin majoria parlamentària i no de vots. Suposo que, després dels últims resultats i esdeveniments, els polítics i els ciutadans recapacitaran i col·locaran Catalunya en el lloc que li correspon. El dia 21 hi haurà eleccions i segurament la situació no canviarà gaire, el que sí quedarà clar és que tal i com s'han dut a terme les coses, no han estat ben gestionades per ningú.

Participaciones de loslectores

Másdebates