Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Recordar el Museu Municipal de Sant Sadurní al Centre Cultural

Ara que el Centre Cultural de Sant Sadurní serà una realitat a finals del 2016, des d’aquestes línies vull fer arribar a l’alcaldessa Maria Rosell  i a la regidora de cultura, Montse Medall, la idea de poder disposar en aquest espai d’una petita sala on s’ubiqui el material museístic que la vila té.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Molts habitants no saben segurament que Sant Sadurní té guardats un conjunt d’objectes i peces que en el seu dia, parlo de bastants anys enrere (1979-1980), constituïen el Museu Municipal de Sant Sadurní. Tot aquest material està classificat en caixes de fusta en un local propietat de l’ajuntament.

Evidentment molt de temps ha passat, i aquest model de museu ja no s’estila. De retruc, però, seria interessant aprofitar el Centre Cultural i exposar-ho com a historia de la vila. Hi ha objectes que tenen propietaris i altres diversos que no (eines de fer motllures  fins a matoneres), que estan en dipòsit.

El regidor Ribas, que era de cultura l’any 2005, està assabentat del tema. Llavors, i amb tota sinceritat, alcaldessa i regidora de cultura, crec que és una idea i un propòsit que cal resituar. És al Centre Cultural on hi haurà la biblioteca i l’arxiu municipal, el lloc idoni perquè els vilatans siguin coneixedors d’aquest material museístic.

Participaciones de loslectores

Másdebates