Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan la realitat supera la ficció

La manifestación independentista, en el cruce de Aragó con Bailén, esta Diada.

La manifestación independentista, en el cruce de Aragó con Bailén, esta Diada. / DANNY CAMINAL

Si no fos per què un reflexiona molt i sovint sobre les coses que passen i no es creu tot allò que sent ni el que veu, pot passar-li fàcilment a qualsevol, que en certs moments un no sigui conscient si és realitat ficció les coses aparentment terribles que avui passen a Catalunya.

És per això que la meva reflexió d'avui voldria presentar-la com una enquesta, enquesta que cada un i cada una pot contestar deixant la seva resposta dins del seu interior, perquè li serveixi per posar en ordre i clarificar els seus pensaments.

Comença l'enquesta:

1. És realitat o és ficció que Europa es manifesta cega i insensible als clams dels seus pobles?

2. És realitat o és ficció als teus ulls que la justícia fa temps que té balances de diferent mesura?

3. És realitat o és ficció que tenim un país que estima molt als corruptes i no se n'amaga?

4. És realitat o és ficció que fins i tot tenim TV3 anestesiada, presonera i sense veu?

5. És realitat o és ficció que abans hi havia concòrdia i bona convivència a Catalunya i ara hi ha discursos interessats ens estan volent fer creure que tot era fals?

6. És realitat o és ficció què els que lluiten pels seus ideals d'independència són enemics acèrrims de la resta de ciutadans de Catalunya i d'Espanya com alguns pregonen?

7. És realitat o és ficció que en la patètica pel·lícula que ens toca visualitzar i viure, estan intentant fer-nos creure que els corruptes, els antidemocràtics i els malvats són tots aquells que estan contra el 155?

8. Encara que són centenars les preguntes que em faig, us faig l'última. Serà realitat o de ficció viure en una Catalunya governada si tu hi contribueixes, empoderant amb el teu vot, als qui han glorificat omplint de medalles als de la porra?

De debò a algú li hagi servit per posar ordre a les seves possibles dualitats interiors!

Participaciones de loslectores

Másdebates