Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'una mare dels Maristes: "No era un secret a crits, jo no ho sabia"

Una pintada en la fachada del colegio Maristas Sants-Les Corts, esta mañana.

Una pintada en la fachada del colegio Maristas Sants-Les Corts, esta mañana. / JULIO CARBÓ

Sóc la mare d'una ex-alumna de 23 anys que va estudiar a l'escola  Maristes Sants-Les Corts, des de 1er primària fins a quart ESO.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Estic enfadada , molt enfadada, amb l'escola per no haver-se  adonat  del que estava passat. Han tingut anys i anys per detectar-ho, i  si  ho sabien, per haver-ho tapat.

I estic ofesa i escandalitzada  amb aquesta mare que el 6 de febrer  a ELPERIÓDICO deia: "Era un secret a  crits. Jo mateixa he callat també, estava en  boca de tots els  nens i si no els vam fer cas va ser perquè mentre no li toqui al teu, calles". 

Li vull dir a aquesta mare que no vulgui netejar la seva mala  consciència repartint culpes a les  famílies dels alumnes dels Maristes,  perquè m'està ofenent  i dóna  per suposat que tothom ha actuat com vostè. Per cert, de tant en  tant pensi: "al meu encara no li ha tocat, però pot ser el següent".

El meu suport als joves afectats i a les seves famílies

Participaciones de loslectores

Másdebates