Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Campanya electoral del 26J: "Ni cara ni barata, ni curta ni llarga, sinó honesta"

Se senten bramuls: “Han fracassat, ens costarà molta pasta”. I també que cal escurçar la campanya electoral, entre altres subtileses demagògiques.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Discrepo: La campanya electoral del proper 26J, de fet totes, no hauria de ser ni curta ni llarga, ni cara ni barata, sinó ineludiblement honesta, neta i entenedora. I atès que es difon el missatge del fracàs estrepitós del joc polític (per cert, els “fracassats” repetiran capdavanters), demano que en els seus programes incloguin establir una nova llei electoral que substitueixi l’actual, obsoleta i injusta, feta a mida del bipartidisme basat en el clientelisme.

No, no ha fracassat la política. Més enllà d’una major o menor habilitat, d’uns egos més o menys inflats, el que s’ha posat en evidència és la caducitat d’una llei i, això sí, el fracàs dels qui l’han mantingut durant tants anys, centrats en les seves misèries partidistes.

I per cert, pel que fa al cost (en A) de les campanyes electorals, cal tenir present com incideix directament en les campanyes l’ús dels diners (en B) dels partits amb accés al poder, i la seva capacitat d’“aconseguiment”, dopant fraudulentament els resultats d’unes campanyes instrumentalitzades per la difusió mediàtica i la promesa de favors. Potser caldria canviar uns quants polítics, potser. Però segur que cal canviar la llei electoral.

Participaciones de loslectores

Másdebates