Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cal donar un sostre als sensesostre

Personas sin hogar pernoctan en el paseo de Picasso de Barcelona.

Personas sin hogar pernoctan en el paseo de Picasso de Barcelona. / FERRAN NADEU

Avui en veure un dibuix de fa ja uns anys d'un nen descalç cobert amb una túnica demanant almoina m'ha transportat a l'actualitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Fa poc es va fer durant una nit el recompte de les persones que dormen al carrer a la ciutat de Barcelona. Recompte organitzat per la Xarxa d'Atenció a les Persones Sense Llar (XAPSLL) amb el suport de l'Ajuntament, per tal de poder ajudar-los millor i sensibilitzar-ne la ciutadania.

Són 1.026 persones que s'hauria de mirar que dormissin sota un sostre. Un sostre emparat de les inclemències del temps, de les malalties i de la pobresa. Són ànimes que han acabat al carrer per circumstàncies que són les que la vida a la nostra societat els han portat. La societat la formem tots i l'ajuda hauria de ser primordial.

De vegades la vida no dóna opcions personals. És quan la comunitat ha de donar opcions a tothom, sobre tot els més desfavorits.

Participaciones de loslectores

Másdebates