Las frases de los candidatos

Palabra de Joan P

Joan Puigcercós

Joan Puigcercós

Por qué confiar en El PeriódicoPor qué confiar en El Periódico Por qué confiar en El Periódico

26 de noviembre: 

12.30 h: "Encaro el darrer dia de campanya donant-vos dues raons per votar Esquerra aquest proper diumenge: Perquè després del TC i el 10J cal avançar nacionalment i que la ciutadania decideixi en un referèndum d'independència i per no retrocedir en les polítiques socials."

25 de noviembre:

09.03 h:"Enmig de la campanya, avui cal que tots trobem una estona per recordar totes les persones mortes per violència de gènere i per reflexionar sobre les causes i les possibles solucions per erradicar aquesta xacra de la societat".

24 de noviembre: 

"El joc del cara a cara sols provoca més desafecció. Queda clar que necessitem una llei electoral pròpia tal i com fa anys que demanem des d'Esquerra."

23 de noviembre: 

12.00 h:"Lluitem per aconseguir convocar un referèndum per la independència. Sense por! El fet mateix de convocar un referèndum ja és una victòria en si mateix per tot el catalanisme."

22 de noviembre:

16.12 h: "Ahir vaig oferir un pacte de país, que no de govern, per defensar plegats amb CiU el concert econòmic a Madrid i si no s'aconsegueix, convocar un referèndum d'independència. Mas va evitar contestar com sempre, sembla que prefereix entendre's amb el PP".

21 de noviembre:

11.00 h: "Després d'un dissabte emocionant, avui fem camí cap a Santpedor, al Bages. Continuem parlant i explicant a la gent les nostres propostes i la gran feina feta aquests darrers anys al govern. Cap enquesta fa arronsar a la gent valenta d'Esquerra!"

20 de noviembre:

16.26 h: "Emocionat per l'acte i la gran rebuda dels més de 2.000 valents i valentes que han vingut avui al Palau de la Música. Entre tots em feu sentir partícip d'un gran projecte i d'un gran objectiu! La llibertat! !9.15 h:Aquest migdia anem al Palau de la Música a fer-hi l'acte central de campanya. Ens hi esperaran més de 2.000 valents i valentes!

19 de noviembre:

17.08 h: "Camí del sud per l'autopista Pau Casals en direcció les terres de l'Ebre, on ens hi esperen més de mil valents i valentes".

7.00 h:"Ho dic clar: Esquerra no donarà suport a cap govern ni investirà cap president que no accepti convocar un referèndum per la independència".

18 de noviembre:

10.17 h: "

17 de noviembre:

9.55 h: "Avui participo a Brussel·les en unes jornades de l'ALE al Parlament Europeu per parlar de la igualtat de les nacions europees al segle XXI".

16 de noviembre:

14.30 h:"Sorprès per l'atenció que els ciutadans heu dedicat a la meva explicació a la blocada de diumenge. Més de 17.000 'clicks' en un sol dia".

09.55 h: "Avui participo a Brussel·les en unes jornades de l'ALE al Parlament Europeu per parlar de la igualtat de les nacions europees al segle XXI".

07.00 h: "Aquest matí participo al debat Primera Plan@ de El Periódico per reflexionar sobre els temes que haurien de centrar aquesta campanya electoral".

15 de noviembre:

16.00 h: "El debat que poso sobre la taula no és l'anècdota del titular de diari sinó el de la manca d'equitat fiscal. Aquest és el debat que reclamo".

09.30 h: "A http://blocs.esquerra.cat/puigcercos podeu llegir les raons sobre les meves paraules d'ahir a la Seu sobre l'esforç fiscal dels catalans"

14 de noviembre: 

11:19 h: "¡Pujo cap a la Seu d'Urgell travessant la meitat del país! Cal enfortir el Pirineu, una zona del país sovint oblidada per molts Governs."

13 de noviembre: 

15.31 h: "¡Estic impressionat per la gran rebuda de la gent del Penedès! Em fa agafar moltes forces per continuar treballant pel país i la seva gent!"

14.00 h:"¡Hem de ser valents! No podem permetre que el proper govern retalli les polítiques socials guanyades els darrers anys. Cap ciutadà s'ho mereix."

9.38 h: M'agradaria que tots els partits polítics catalans fossin valents i defensessin al màxim els interessos de Catalunya. Tot aniria molt millor."

12 de noviembre: 

14.19 h: "Tot dinant, llegeixo l'article d'una de les ments més lúcides d'aquest país, el Conseller Tresserras. Sempre l'encerta en l'anàlisi política."

8.00 h: "Avui començo el 1er dia de campanya amb un acte d comerç de proximitat al barri de Sants, aprofitaré per comprar la corbata pel debat de TV3."