Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Tant de bo hi haguessin més agents 1133

Sóc culpable, em mereixia la multa, encara que l'actitud xulesca i perdonavides del vigilant de zona blava número 1133 provoqués que, en un instant, em retirés la multa per tot seguit tornar-me-la degut a un comentari. No pas un comentari despectiu, ofensiu, ni un insult, ni posar en dubte el seus coneixements sobre les lleis i les normes. No, només li demanava que el mateix zel que tenia sancionant-me el fessin servir al meu carrer. I sembla que no li va caure bé aquesta observació.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però arrel d'això he descobert que en aquest poble és possible tenir persones que facin respectar les normes, amb rectitut i sense deixar-se intimidar. En els temps que corren, és una qualitat difícil de trobar. Impera el "jo" enfront de les més mínimes normes de convivència, mana el passotisme i l'indeferència envers els altres.

Per desgràcia, aquestes persones estan mal repartides o no n'hi ha suficients.

Arribant a casa he trobat un cotxe que cometia la mateixa infracció que m'ha suposat una sanció. No tenia multa, ni la tindrà. Als voltants del Mercat Vell, com a altres parts del poble, es cometen infraccions de tot tipus sense conseqüències. Jo mateix he vist passar la grua fent ulls grossos. He viscut la frustació del conductor del camió d'escombraries traduida en cops de botzina per no poder passar i fer la seva feina per un cotxe mal aparcat. He patit l'indiferència d'un conductor que no em deixava espai per passar amb el cotxet del meu fill.

Llavors l'he trobat a faltar.

Tant de bo hi haguessin més agents 1133.

Participaciones de loslectores

Másdebates