Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Soria, un altre exemple d'irregularitat premiada

El exministro José Manuel Soria, el pasado mes de abril.

El exministro José Manuel Soria, el pasado mes de abril. / EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

Rodrigo Rato, Dominique Strauss-Kahn i Christine Lagarde. Heus ací tres personatges que d'una manera o altra han estat involucrtas en afers poc o gens clars, per no dir bruts. Em pregunto si per ocupar el càrrec de director general del Fons Monetari Internacional (FMI) s'ha de tenir un currículum de semblants característiques, perquè no deixa de ser curiós el denominador comú: haver comés irregularitats en ocupar càrrecs públics de responsabilitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I què dir de la gestió de Jean-Claude Jucker, actual president de la Comissió Europea, quan era Ministre de Finances de Luxemburg?

Doncs, com deia Groucho Marx, “¡Más madera!”. Ara resulta que des del Govern central, seguint una tradició (que ve de lluny) de premiar la adhesió inquebrantable, es proposa a l'exministre José Manuel Soria com a candidat per ocupar el càrrec de director executiu del Banc Mundial. Fantàstic i alliçonador.

Ara que el nou curs és a prop de començar i en el marc del desplegament de la LOMCE, estaria bé substituir conceptes educatius com esforç, sacrifici i responsabilitat per desvergonyiment, incompetència i cinisme. Al cap i a la fi és l'únic que es necessita per progressar en la societat que vivim segons els referents que ens envolten.

I com va escriure Plutarc a 'Vides paral·leles':  "La dona del Cèsar no només ha de ser honrada, sinó a més semblar-ho".

Participaciones de loslectores

Másdebates