Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Rèplica municipal a la carta "Zonas verdes sin verde en el barrio de La Bordeta de Barcelona"

Un perro en el parque de la Estació del Nord de Barcelona

Un perro en el parque de la Estació del Nord de Barcelona / Josep Garcia

En resposta a la carta "Zonas verdes sin verde en el barrio de La Bordeta de Barcelona", comuniquem que hem fet arribar la seva carta a l’equip de Parcs i Jardins i ens expliquen que adapten el manteniment dels espais verds de la ciutat tot desplegant un pla específic per a cadascuna de les zones.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Som conscients que, tal com vostè comenta, existeixen zones verdes deteriorades al barri de La Bordeta, en part, a causa de l'ús intensiu que en fan els gossos i que vostè també apunta. Aquest ús no normatiu provoca que, malgrat que es torni a sembrar, moltes de les noves plantacions no aconsegueixin prosperar.

Actualment, des de Parcs i Jardins es coordina el manteniment de la vegetació que ha sobreviscut, aquella sovint protegida per baranes o jardineres i de difícil accés per als gossos. Addicionalment, s'han iniciat en algunes zones verdes del barri obres de rehabilitació per replantar tota la vegetació. En aquestes obres hi estan instal·lant tanques al voltant dels parterres per tal de protegir-los i evitar l'entrada de gossos amb l'objectiu que el verd hi prosperi finalment.

Aprofitem per recordar que l’Ordenança de medi ambient del 2011 estableix que, en els parcs urbans (llevat de les zones d’esbarjo per a gossos), els gossos han d’anar lligats obligatòriament.

Finalment, agraïm la seva opinió, que hem transmès a l’equip responsable, i li traslladem la nostra voluntat de posar mitjans perquè el barri de La Bordeta pugui veure augmentats els seus espais verds, tan fonamentals per a la ciutadania. 

Participaciones de loslectores

Másdebates