Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Per una revolució informativa

Imagen de la redacción de TVE con periodistas protestando por la cobertura del 1-O con carteles de vergüenza y vergonya.

Imagen de la redacción de TVE con periodistas protestando por la cobertura del 1-O con carteles de vergüenza y vergonya.

M'agrada reflexionar, potser per això en algun moment de la meva vida professional vaig exercir de professor de pràctica reflexiva.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Estem en un moment que cal despertar consciències, cal despertar gent amb utopies. Una de les primeres revolucions hauria de ser la informativa, que ens faci madurar com a societat, gent de tots els àmbits amb ganes de dir la veritat des del seu punt de vista ètic, gent capaç de conversar, dialogar i discutir dins del debat amb capacitat d'arribar a consensuar propostes que ens facin avançar junts amb respecte si és possible.

Com que no és això el que passa, ara el desprestigi dels professionals del periodisme que es deixen manipular, empobreix i empetiteix a la societat que els mira o els escolta. No podem estar dubtant contínuament i desconfiant dels missatges que ens arriben. Cal informació veritable que faci crítica constructiva constant, sense colors i sense matisos.

Tots els informants que es deixen engolir per poders depredadors, estan acceptant les seves pròpies penes de mort com a persones ètiques i morals.

Participaciones de loslectores

Másdebates