Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La millor resposta a la sentència: cal convocar eleccions catalanes ja"

Papeletas de las elecciones generales del 28 de abril del 2019

Papeletas de las elecciones generales del 28 de abril del 2019 / FERRAN NADEU

La sentència del Tribunal Supremo per delicte de sedició ha estat dura, molt proper al delicte de rebel·lió que no ha pogut demostrar-se, com tots sabíem, per manca de violència.  Sembla més una revenja i un avís pel futur, que no un acte de justícia real. Hi ha tres graus dins la sedició i s’ha aplicat el més greu, el que comporta més anys de presó. Queda clar, doncs, que Espanya ha renunciat a fer política amb Catalunya i només espera l’acatament a l’obsolet ordre constitucional.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És el moment de respondre amb fermesa, però amb prudència i serenor per tal de no agreujar la tensa situació actual. Per això i per tal de buscar suports internacionals, crec que cal convocar eleccions catalanes ja. El poble català ha de poder expressar-se ara, per tal de deixar clar el seu desig de respecte i llibertat pels presos condemnats i també, pels exiliats. Amb una majoria clara dels partits independentistes que sobrepassi de molt el 50% dels vots, el govern espanyol haurà d’acceptar obrir el diàleg per tal de reconduir la nefasta situació creada amb aquesta sentència que, per molts, és injusta i crea  un problema polític molt greu per tots, i, especialment per Espanya davant d’Europa.

Participaciones de loslectores

Másdebates