Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

#París: La grandesa de les xarxes

El poder d'internet, les xarxes socials i els usuaris es veu més  clarament quan hi ha esdeveniments concrets. Arran dels atacs  terroristes de París d'aquest passat cap de setmana, van sorgint a la  xarxa vídeos i testimonis d'aquests fets. Qui no ha llegit encara el  post a facebook de la noia que es va fer la morta a la sala Bataclan o  el vídeo del noi que explica que es va salvar gràcies al seu mòbil?

Entretodos

Publica una carta sobre los atentados de París

Escribe y envía tus reflexiones y lee las de otros ciudadanos

Informació captada per simples ciutadans que van viure aquells  instants de terror i caos a la capital francesa. Són documents gràfics  viscuts en primera persona d'un valor incalculable. És la  democratització de les tecnologies i la informació, on no poden  arribar els mitjans de comunicació, sempre hi haurà algú amb un  telèfon mòbil per poder enregistrar l'ara i aquí. El model comunicatiu  d'internet contribueix a reduir la dependència dels canals  tradicionals de comunicació.

Vídeos, imatges i testimonis de la tragèdia parisenca que aniran  apareixent durant els pròxims dies, es visualitzaran i compartiran  creant d'aquesta manera un vincle més directe entre els usuaris (de tu  a tu), sense passar cap filtre. Ells explicaran què van viure i milers  de persones reaccionaran i els faran costat, fent-los saber que no  estan sols i que la indignació és global.

Participaciones de loslectores

Másdebates