Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Obligada a actualitzar-me a Windows 10

Windows 10 recupera el menú inicio.

Windows 10 recupera el menú inicio.

Has d'actualitzar a Windows 10 sí o sí. Des de començaments d'any, tots els que utilitzem Windows per treballar o bé per navegar hem rebut un missatge d'actualització a Windows 10. Al començament només havies de clicar l'opció 'NO' per fer desaparèixer el missatge. Però recentment, l'estratègia de la companyia sembla més agressiva. Tenien programada una actualització que no havia acceptat, i si no la volies havies de 'buscar' el 'NO'.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Doncs aquesta programació estava feta per al dilluns 16 de maig. I efectivament, sense previ avís, l'actualització a Windows 10 es va fer. La sorpresa ha estat majúscula, a banda de les 3 hores que no vaig poder treballar perquè l'ordinador s'estava actualitzant. Jo no dic que la companyia no busqui la màxima seguretat dels aparells, però segur que també buscaran programes pirates perquè al final el negoci és el negoci.

Qui em paga a mi les 3 hores sense treballar per una actualització que no volia? Vostè, Sr. Windows?

Participaciones de loslectores

Másdebates