Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La nova llei d’avortament i els fruits del Govern de coalició"

El Gobierno de Biden planta cara a Texas por su veto al aborto.

El Gobierno de Biden planta cara a Texas por su veto al aborto. / EFE

Sembla que finalment el Govern de coalició aprovarà una nova llei d’interrupció de l’embaràs que permetrà avortar als 16 anys sense consentiment dels pares i mares.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Mica en mica, i tot i ser una legislatura molt complicada per la situació de pandèmia que ha generat la covid-19, el volcà a La Palma i la guerra a Ucraïna, els fruits de la coalició comencen a veure la llum. És d’agrair que, per fi, un Govern s’ocupi dels drets de les dones que sempre han estat menystinguts.

Tenim malauradament un mirall a EEUU que ens permet veure, amb l’esborrany que s’ha filtrat del seu Tribunal Suprem sobre l’avortament, que estem en el bon camí. Un camí de progrés i d’avançament en drets.

És un llàstima que un Govern de coalició d’esquerres doni la sensació contínua de desunió i estigui sempre visibilitzant els conflictes interns, donant peu a una fractura en la ciutadania i obrint camí a les dretes.

Participaciones de loslectores

Másdebates