Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Llums enceses i calefaccions apagades"

No fa tant temps que, en veure la notícia de l’encariment del preu de la llum, molts ciutadans vam començar a fer bromes, o potser no eren bromes, sobre posar la rentadora o el rentaplats a les dues de la matinada per tal de no rebre una factura de la llum desorbitada. Des de llavors, el preu de la llum ha anat fluctuant de tal manera que ja ni sabem a com va, simplement ens limitem a pagar el rebut quan arriba, que continua sent insosteniblement alt.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Res d’això són notícies fresques, però el que em sembla indignant és que després de les queixes ben conegudes pel Govern, s’encenguin els llums de Nadal un altre cop amb més d’un mes d’antelació quan hi ha persones que ni poden pagar la calefacció.

Si ja habitualment l’encesa de llums per aquestes dates, seguint la tradició estatunidenca, ja em semblava qüestionable, aquest any encara m’ho sembla més. Tan lluny ha arribat l’ànsia de consumisme?

Participaciones de loslectores

Másdebates