Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Al Govern: ¿per què han estat aturades les operacions de pròtesi a l'Hospital de l'Esperança?

Responsables de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya: Per què durant el mes de desembre els quiròfans de l'Hospital de  l'Esperança --l'hospital on es duen a terme les intervencions de malucs,  genolls i peus-- han estat tancats i s'han anul·lat totes les  intervencions de pròtesi programades per aquest mes? Consegüentment, els pacients que estaven programats per  ser operats al desembre hagin estat citats per al mes de gener, amb la  qual cosa s'han incrementat les ja llargues llistes d'espera.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No em  digueu que la culpa la té el Govern central perquè no ens envia els  diners que ens pertoquen. Certament, tots ho sabem, Madrid envia els  diners amb comptagotes, però no pot servir d'excusa per dissimular la  mala gestió que posteriorment en feu. Tingueu en compte que, un cop  els diners han arribat a la Generalitat, els responsables de la bona o  la mala gestió en sou vosaltres i Madrid ja no hi té res a veure, en  aquest afer.

¿Heu conegut algú a qui, per culpa d'un problema de  necrosi del cap del fèmur i del maluc, la seva vida li hagi quedat  limitada a no poder gairebé caminar ni amb crosses i que passi nits i  nits sense poder dormir a causa del dolor, amb l'agreujant que dia  rere dia la situació s'estigui empitjorant? Doncs bé, el diagnòstic  del traumatòleg és que l'han d'intervenir per posar-li una pròtesi  completa de maluc, però que ha de tenir paciència perquè actualment la  llista d'espera és d'uns sis mesos.

Paciència per aguantar sis mesos aquest calvari? Això és cruel i inhumà, i vergonyós pel que fa a la  vostra mala gestió. Aquest és només un exemple dels molts i molts  casos de pacients que es troben en la mateixa situació. Penseu que  això és realment qualitat de vida, allò que sempre citeu en les  vostres arengues?

Em remeto a la pregunta de l'inici: per què han  estat aturades totes les operacions de pròtesi a l'Hospital de  l'Esperança? Necessito una resposta. Exigeixo una explicació.

Participaciones de loslectores

Másdebates