Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Fart dels sorolls en els trajectes de metro

Sóc un dels milers d'usuaris del metro de Barcelona que utilitza el transport públic cada dia i, des d'un temps enrere, la meva experiència en el suburbà de la ciutat està sent cada vegada menys plaent. El motiu no és altre que els sorolls externs i, més concretament, per culpa dels mòbils. És molt estrany fer un desplaçament en el metro i no trobar-te al teu costat amb alguna situació que inclogui algú parlant en veu alta pel mòbil o cridant, algú jugant al Candy Crush o qualsevol altre joc de mòbil amb el volum a tot drap, o les típiques persones que utilitzen el mòbil com si fos un altaveu per delectar-nos a tots amb l'últim “hit” de Daddy Yankee o Pitbull.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sincerament, ja n'estic fart i crec que des de TMB s'hauria de posar fil a l'agulla per intentar controlar aquests temes. Sóc dels usuaris que mai parla pel mòbil al metro, sempre el porto en silenci i si jugo a jocs o escolto música, ho faig amb els meus auriculars, i m'agrada gaudir d'un trajecte tranquil. No crec que sigui tan complicat. Evidentment que em sembla molt difícil i sona a utopia controlar això tenint en compte que gairebé tothom porta el mòbil a la mà, però potser una tasca didàctica per a la gent que no ve educada de casa podria ajudar. També, recordo mesures com, per exemple, de vagons silenciosos en els trajectes de llarga distància de Renfe. Estic convençut que amb una mica d’enginy i reflexió es podrien prendre mesures per limitar el soroll al metro, especialment el provocat pels mòbils. Dels "artistes" i dels pidolaires en podem parlar un altre dia.

Participaciones de loslectores

Másdebates