Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Curat d'un càncer de colon: Gràcies, Hospital de Sant Pau

El Hospital de Sant Pau de Barcelona.

El Hospital de Sant Pau de Barcelona. / ARCHIVO

Crec que és de justícia reconeixer els valors que tenim en el nostre petit país. El dia 14 de desembre del 2012 vaig ser ingressat a l'hospital de Sant Pau per ser intervingut d'un càncer de colon i vaig estar a planta fins el dia 21 següent.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Han passat sis anys i el dia 13 de març el servei d'oncologia em va donar d'alta definitivament. Per això vull fer el meu reconeixement públic al consorci de Sant Pau en general i en particular a: l'equip postoperatori del Dr. Bollo Rodríguez i el seu grup d'infermeria, tant diürna (llàstima que no recordo el nom de la enfermera en cap, una excel·lent profesional), com nocturna, per una infermera (de qui tampoc recordo el nom, però que em va quedar gravada la seva actitud, quan entrava a l'habitació amb una llanterna, i a mi em semblava que entrava el meu àngel de la guarda, la seva dolcesa i amabilitat m'eren extremadament agradables).

Al Dr. Páez López-Bravo, i al seu equip d'oncologia, com també al Dr, Josep Balart i el seu equip de radioteràpia,  que han fet el seguiment durant sis anys, demostrant la seva professionalitat i bonhomia, que fan justícia a la salut pública del nostre petit país i que, malgrat totes les dificultats polítiques i econòmiques, gràcies a aquests professionals disposem d'una sanitat pública envejable i envejada.

També vull fer esment al personal sanitari del CAP Larrard: la Dra. Anna Bosch, la infermera Claudia Cardener, el Dr. Francesc Sibera i la infermera Sandra Cusac, que sempre m'han tractat magníficament. 

Ja sé que "bé està, si bé acaba", però espero que aquesta carta serveixi per animar a persones que estàn passant un mal tràngol. A tots ells, molts ànims, estem en bones mans.

I una menció especial a la meva dona, la Mercè. Sense ella m'hagués estat difícil suportar aquest tràngol.EndFragment 

Participaciones de loslectores

Másdebates