"Molts negocis d'hostaleria estan abocats a la ruïna i alguns morirán de gana, no de covid"

Restricciones en bares y restaurantes.  

Restricciones en bares y restaurantes.   / FERRAN NADEU

Elvia Gómez Molano

Vull expressar la meva indignació per les restriccions imposades a l'hostaleria. És una evidència que el sector de l'hostaleria és el més castigat per les restriccions a Catalunya, hi ha inseguretat i incertesa constant per part dels hostalers i sobretot una gran falta d'ajudes econòmiques. Després de fer concentracions i manifestacions constants, tot segueix igual.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Els locals s'han adaptat perfectament a totes les mesures de seguretat. Això també comporta una inversió, per mínima que sigui, i tot i això es segueix tancant i limitant l'hostaleria. És absurd.

Viuen una situació límit i dramàtica: no els deixeu treballar però sí que han de seguir pagant impostos, ¿on és la lògica d'aquesta gestió?

¿Sou conscients de la quantitat de famílies que han hagut de tancar els seus negocis i no tenen prou diners per viure o sobreviure? ¿O de la quantitat de bars de "tota la vida" que han hagut de tancar les seves portes per sempre? Sembla que a ningú li importa. L'hostaleria està abocada a la ruïna i alguns morirán de gana, no de covid.

S'ha d'ajudar a l'hostaleria i donar exemple.

Participaciones de loslectores

Másdebates