Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Haver estat apuntat a un gimnàs no et qualifica com a entrenador personal"

Gimnasio en casa

Gimnasio en casa

¿Per què a una persona que sap portar cotxe mai se li acudiria que pot portar un avió només pel fet d’haver-ne agafat un per fer un vol a Mallorca? Sembla lògic, ¿no? Doncs sembla ser que tothom es veu capaç d’autodeclarar-se entrenador personal només pel fet d’haver estat apuntat al gimnàs més de mig any.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En un context que rendeix tant de culte al cos no és d’estranyar que hi ha qui aprofiti la ocasió per penjar vídeos de la classe de 'body pump' a les xarxes i guanyar uns quants seguidors, però planificar rutines d’entrenament sense tenir-ne coneixement és inconsciència, intrusisme i poca vergonya. I d’aquests n’hi ha uns quants.

Respectem els coneixements dels professionals i no caiguem en la trampa dels preus reduïts: l’expertesa té un preu i si considerem que el cos és un temple, busquem les millors mans per posar-nos-hi a disposició.

Participaciones de loslectores

Másdebates