Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Trampes de circulació

Un coche pasa junto a un radar de control de velocidad.

Un coche pasa junto a un radar de control de velocidad. / ALBERT BERTRAN

Ens avisen que hi ha una nova estafa del radar que arriva per correu, bé, jo parlaré d'altres estafes 'legals':  C-31, alçada de Badalona direcció Montgat el límit de velocitat ha passat de 120 a 80 km sense previ avís. Menys d'un km més enllà torna a ser de 120. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Agafo el tram d'autopista Sant Vicenç de Montalt / Arenys de mar, 1 km de via per pagar 1,25€ Deu ser un dels peatges més cars del món fora de túnels, que també tenim els més cars. Caçadors de cotxes amb fotografia amb trampa a Mataró, Montgat i moltes altres poblacions.

Trampes a l'aparcament amb senyalitzacions dubtoses o ininteligibles, ratlles i indicacions que enlloc de facilitar creen dubte, segons criteris de diferents ajuntaments, cada cop hi ha més dificultat per aparcar i és castiga aparcar a les cantonades i molts altres llocs amb unes senyalitzacions confuses i a la caça del conductor. 

Trampes amb els continus  i abusius ressalts a les carreteres , de diferents mides i formes, algunes indecents , l'únic que fan és molestar, danyar el cotxe i alentir molt la circulació, afectant molt també al transport públic i la comoditat dels busos i autocars.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates