Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Festival Mirades, un diàleg amb fotografies

El fotoperiodista Samuel Aranda.

El fotoperiodista Samuel Aranda.

Fins el 24 d'abril, hi ha una cita per a tots aquells que estimen la fotografia: la cinquena edició del Festival Mirades. Té lloc a Torroella de Montgrí, la Bisbal d'Empordà i Ullà. Hi ha un munt d'exposicions gratuïtes de diferents autors, totes referenciades en un petit llibret que es pot recollir en qualsevol exposició per anar seguint l'itinerari. I no només hi ha exposicions, sinó que també s'hi fan diverses activitats: xerrades, visites guiades, projeccions de pel·lícules i tallers, tots relacionats amb el món de la fotografia. El dissabte 22 d'abril, hi haurà una fira de fotografia a la plaça de la Vila de Torroella de 10 a 18,30h.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El títol del festival 'Mirades' fa referència a les diferents formes que té cadascú de mostrar amb la càmera la realitat o el seu món. Però també hi ha una mirada que és molt important: aquella que posa l'espectador que mira l'obra fotogràfica. És llavors quan es produeix el diàleg entre allò exposat i aquell que ho mira.

Participaciones de loslectores

Másdebates