Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Hem de lluitar contra les desigualtats sanitàries que pateixen les dones"

Una mujer embarazada recibe una vacuna.

Una mujer embarazada recibe una vacuna. / UNAI HUIZI / 123RF

El proper 28 de maig se celebra el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones i vull aprofitar per vetllar per la salut i benestar de totes les dones del món i recolzar la lluita per garantir la igualtat de gènere en l’atenció mèdica, en mesures de prevenció i en la visibilitat de condicions de gènere, que també tenen el dret de ser tractats com cal.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per aquest dia ja s’han començat a mobilitzar campanyes, activitats educatives i informatives, tallers i jornades sensibilitzadores en diferents districtes per tal de tenir en compte la perspectiva de gènere i fomentar la inclusió, el suport mutu i la igualtat.

Ja són moltes dones les que pateixen desigualtats sanitàries a causa de les seves condicions biològiques, econòmiques, socials i culturals per culpa de la dificultat d’accés a la sanitat, abusos físics o sexuals o dependència econòmica, com també condicions durant la maternitat o casos de càncer de mama, etc.

És per tots aquests motius que el 28 de maig és un dia de commemoració, lluita i unió.

Participaciones de loslectores

Másdebates