Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Una bona proposta, una bona solució

La cultura, la música, l'educació són imprescindibles en una societat amb valors i que vol crèixer. El descans, la tranquil·litat i el silenci també ho són. Llavors, què fem: prohibir o deixar fer?

Entretodos

¿Estás a favor de que todos los bares de Barcelona puedan ofrecer música en directo?

Envíanos tu opinión sobre la decisión del Ayuntamiento de Ada Colau

Penso que és una bona tria, prohibint no s'arriba enlloc i deixar fer comporta molts problemes. No crec que la proposta sigui un punt mig, sinó que tracta de crear propostes per intentar cercar solucions.

Segurament hi haurà gent que em dirà que m'ho posin a sota de casa meva. Però cal recordar que tothom "patim" circumstàncies d'altres: queixes dels veïns i veïnes pel sorolls de les ambulàcies quan arriben als hospitals; camions d'escombraries que de dia ens molesten per conduir i fan massa soroll per les nits. Persones que viuen davant dels mercats, que a les 6 del matí ja obren i fan sorolls....

De tot això també es desprén que hi ha gent que necessita les ambulàcies, que recullin les escombreries i que van després a comprar al mercat. Amb això vull dir que no ens podem instal·lar en un "jo primer", sinó en crear possibilitats, sinó això seria un sense viure.

No cal martiritzar els bars, i està bé que hi hagi música, també insonorització, per fer una societat més tolerant... Perquè, senyors i senyores de Barcelona, durant el dia tots fem moltes coses que molesten, però també fem coses que ens agraden i són necessàries, i per tant... creen oportunitats

Participaciones de loslectores

Másdebates