Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Semàfor amb un període en verd insuficient

El semàfor que faculta l'accés al carrer d'Entença des del carril esquerre de la Gran Via provoca una greu distorsió del trànsit a la nit. A partir de les 12 de la nit aquest semàfor està exactament tres segons en verd, la qual cosa permet únicament el pas d'un vehicle si no es vol cometre cap infracció. Això fa que a les nits es vegi la Gran Via neta de cotxes però amb una cua absurda de vehicles al carril   esquerre que esperen el seu torn per anar passant d'un en un cada dos minuts.

Entretodos

¿Qué funciona y qué no en tu barrio?

Explícanos qué se puede mejorar en la zona de Barcelona donde vives

La durada de tres segons no té cap sentit: no hi ha cap circumstància a la cruïlla que requereixi establir aquest temps tan escàs, és   simplement un error que ningú s'ha pres la molèstia de corregir.

Si us plau, modifiquin la durada d'aquest semàfor a un mínim de 10 segons: si cada vegada poden passar tres o quatre cotxes els veïns no haurem de fer una cua innecessària cada vegada que circulem per la zona.

Participaciones de loslectores

Másdebates