Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Qui promourà que s'obrin les cunetes per fer justícia, vostè, President?

Celebro el concert 'Sota les cunetes. Justícia!' del proper 7 de febrer dins el Festival Barnasants. De la mateixa manera que vaig celebrar l'acte que reclamava justícia pels crims del Franquisme que va tenir lloc a finals de novembre davant de la presó Model i al qual vaig ser convidat com a nét d'un republicà víctima de la dictadura.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que no celebro és que aquests actes populars i reivindicatius no vagin acompanyats d'una acció decidida per part del nostre Govern per  tal de posar remei a tants i tants greuges encara oberts, derivats de la guerra que va començar enguany farà 80 anys.

Si tot queda en cançons compromeses no anem més enllà de les reivindicacions que en el seu moment va dur a terme la Nova Cançó. Però aleshores hi havia una dictadura opressiva. Avui hi ha uns polítics que ens fan creure que estan sensibilitzats i que omplen les primeres fileres de butaques d'aquests actes però que no mouen gaires fils per solucionar el problema.

Qui promourà que s'obrin les cunetes l'endemà del concert? Qui farà treure la vergonya franquista del mig de l'Ebre al pas per Tortosa? Qui promourà el banc d'ADN? Qui ajudarà  els familiars que reclamem els cossos de les víctimes robades i enterrades a la força al Valle de los Caídos? Qui, senyor Puigdemont i senyora Forcadell? Qui?

Participaciones de loslectores

Másdebates