Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Obres a la línia Portbou-Barcelona Sants durant el periode de gratuïtat a Rodalies"

Interior de la estación de Sant Andreu Comtal, con las vías aún por colocar, y con uno de los lucernarios por los que se colará la luz natural

Interior de la estación de Sant Andreu Comtal, con las vías aún por colocar, y con uno de los lucernarios por los que se colará la luz natural / Ferran Nadeu

El govern espanyol -amb la concurrència d'ERC- ens enganya. De la promesa de la gratuïtat dels Rodalies i mitges distàncies -des d'aquest setembre fins al desembre-, a la dura realitat d'uns serveis castrats en les diferents línies de trens, on la més sonada seràn les obres a la línia Portbou-Barcelona Sants, que precisament durant aquest període de gratuïtat acabarà a Sant Andreu Comtal. Aquest trimestre hi haurà un reguitzell d'afectacions arreu de les diferents línies Renfe-Rodalies-mitges distàncies.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La qüestió és que en ser un servei gratuït, s'exonera de tota responsabilitat per retards, saturacions i anul·lacions de trens. Hi haurà afectacions greus induïdes a altres alternatives de mobilitat.

El darrer trimestre serà un calvari provocat pels dirigents polítics dels governs d'aquí i d'allà, fruit de la seva falta de previsió, el seu cinisme i principalment de la seva incompetència.

Participaciones de loslectores

Másdebates