Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

A les vivendes només hi viuran els fons voltor

"Els pisos apugen preus com abans de la crisi", llegeixo, però sobre  quina base? Avui ja ningú no pot comprar una vivenda. Ningú, excepte  els fons voltor. Anem a un mercat en què les vivendes seran comprades  per fons voltor, que les vendran després a d'altres fons voltor, i  així fins a l'infinit, sense que mai les vivendes no arribin a un  usuari final que les empri pel que es van fer: viure-hi.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És com si tot  el drama que portem anys vivint no els hagués ensenyat res als poderosos. Suposo que a la gent que portem tota la vida sospirant per  una casa on viure però no vam arribar a temps no ens queda cap més  remei que anar a viure sota el pont o en albergs. Sense hipotecar-nos,  això sí, perquè d'aquesta manera potser encara en tindrem per menjar  cada dia. Els que es van autoenganyar i van contractar una hipoteca no  tenen ara ni això. Absolutament trist.

Participaciones de loslectores

Másdebates