Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

JxSí i la CUP: "A poc a poc i amb bona lletra"

Cristòfol Lluis Rivas I Thwaite

Diumenge en un dinar familiar els meus tiets i jo vam estar  discutint. Ells estan enfadats amb la CUP, no li perdonen el mal  tràngol que els hi estan fent passar a ells i als quasi dos milions de  catalans que van votar a JxSí. 

Entretodos

Publica un artículo sobre las elecciones generales

¿Qué te parecen los resultados electorales? Envíanos tu opinión

 "S'estan carregant el procés!", cridaven a l'hora amb les  mateixes paraules que sento al carrer, a la ràdio, la tele, al  Facebook i fins i pel WhatsApp. Sembla mentida que amb 22 anys jo sigui el que demana calma. No  tenim fins al 10 de gener? Potser és la meva mania de fer les coses a  última hora, no ho sé, però no entenc les presses. O sí?

La paraula clau en tot això és 20D. Mas vol ser investit abans de  les eleccions generals perquè sap que si no és així, el seu amic Homs ho passarà  malament. Sap perfectament que molts votants de la CUP votaran a ERC,  i si no te la cadira assegurada, molts dels seus votants l'abandonaran.

On té la mirada posada el president en funcions, en el procés o a les eleccions generals? Qui tira pilotes fora i parla de noves eleccions al març, CDC o les CUP? No sé on anirà tot a parar, però hi ha una  expressió catalana que crec que hauríem d'aplicar tots aquests dies: "A  poc a poc i amb bona lletra".

Participaciones de loslectores

Másdebates