Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Gràcies als que han fet possible la Biennal de Pensament de Barcelona"

El escenario de la Biennal de Pensament, en la plaza de Joan Coromines, este martes.

El escenario de la Biennal de Pensament, en la plaza de Joan Coromines, este martes. / ELISENDA PONS

El diumenge 18 d'octubre va concloure la segona edició de la Biennal de Pensament de Barcelona. Un festival cultural on s'han generat espais de reflexió i debat sobre quatre temàtiques principals: democràcia, futur, tecnologia i ciutat. Qüestions que estan més que mai a l'ordre del dia, a causa del moment sense precedents que estem vivint.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb això m'agradaria donar les gràcies als organitzadors i totes les persones que han fet possible aquest esdeveniment, el qual ha ofert propostes dirigides a tots els públics, amb llenguatges i formats diversos, mantenint en totes elles una qualitat destacable de contingut. I amb tot, tenint en compte la situació sanitària en què ens trobem, han estat capaços de crear un espai cultural on tothom hi ha tingut cabuda, gràcies a l'opció virtual que han tingut gran part de les conferències, el qual ha deixat ser partícips a totes aquelles persones en risc sanitari.

Coses com aquesta demostren que Barcelona pot ser referent també en el sector cultural,  el qual es fa imprescindible en un moment en què toca imaginar, pensar i construir futurs millors. I no només això, sinó que s'ha fet evident per enèsima vegada que #laculturaéssegura.

Participaciones de loslectores

Másdebates