Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Estic cansat de l'actitud d'alguns conductors de la ronda de Dalt"

La Ronda de Dalt atascada en dirección Llobregat, a la altura del Velòdrom d’Horta.

La Ronda de Dalt atascada en dirección Llobregat, a la altura del Velòdrom d’Horta. / AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

Sóc un treballador com molts altres que recorre cada dia la ronda de Dalt de punta a punta per arribar al seu lloc de treball. I estic cansat de certes actituds d'alguns conductors que posen en perill la bona circulació per la via i de retruc la seguretat de tots i totes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Una de les normes és que el límit de velocitat màxima són 80 km/h. Doncs estic fart de circular segons les normes i tenir un vehicle enganxat al darrere fent llums per circular a 90 o més. Estic cansat de plegar a la tarda i que hi hagi gent que no entengui que la ronda va plena i vagi canviant contínuament de carril sense posar l'intermitent i intentant guanyar no sé quants segons. Estic cansat que, en retenció, els motoristes passin entremig dels carrils a tota velocitat tocant en més d'una ocasió els retrovisors dels vehicles que circulem bé.

Estic cansat i demano a qui pertoqui que incorpori un servei de cossos policials (amb vehicle camuflat) per intentar minimitzar els accidents i castigar actituds temeràries.

Participaciones de loslectores

Másdebates