Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

'Esta España tuya, esta España nuestra'

M’he llevat amb la cançó que cantava Cecilia al cap, aquella que fa..."Esta España tuya, esta España mía..." i he encès la ràdio per escoltar les noves. La cosa està que trina, molt de xivarri i cap acord. No encerto a escoltar cap veu que provingui d’Espanya, que clami la llibertat, la Demos (poble),  Kratos (govern) Ia (qualitat), democràcia (el govern del poble), el dret a sentir, a dir i a fer. Jo també vull sentir la veu d’un primer ministre dient "si marxeu em partireu el cor", sona tant bé... en Blair  ho va dir a uns quants, molts d’escocesos i la resta ho va escoltar.

Entretodos

Hablemos de política

Publica un post sobre la situación política actual y lee las opiniones de otros ciudadanos

I és que tinc la sensació que els nostres dirigents es troben al pati de l’escola, es barallen i s’esbatussen i fan veure que són amics quan veuen que la senyoreta s’acosta per renyar-los. Semblen talment uns adolescents mediant forces, a veure qui la té més llarga...  i mentre l’Espanya plural i oberta ni piu, això si, ens refreguen l’article 155 i ens fan por. I ningú és capaç de dir que també existeix l’article 3.3.

I la cançó que persisteix... i al final reconec que sí, que m’espanto un xic, perquè ja he anat a Barcelona, el 2010 i el 2011. El 2012 i el 2013 a Figueres, i també el 2014, que vaig voler tornar abans d’un viatge per votar el 9-N i aquest any he votat el 27-S i ara crec que ja m’he expressat prou i clar. Ja no depèn de mi, ni de tants i tantes com jo, depèn d’ells i d’elles; dirigents i dirigentes, per favor, per favor que el futur també és nostre! 

ALTRES CARTES DEL LECTOR SOBRE AQUEST TEMA

Pedro Serrano Martínez, de Valladolid, diu que vol desconectar-se dels polítics catalans

María Jesús Escudé Cofiner, de Molins de Rei, opina que s'ha de fer "Borrón y cuenta nueva" en termes polítics

Llegeix més cartes i publica un article a Entre Tots

Participaciones de loslectores

Másdebates