Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els polítics catalans posen a Catalunya en ridícul

Sembla bastant clar que dins dels diferents partits políticcs hi ha assessors infiltrats que, per raons incomprensibles, fan que siguem la riota del  món.

Entretodos

Hablemos de política

Publica un post sobre la situación política actual y lee las opiniones de otros ciudadanos

Primer, el PP i d'altres partits d'àmbit estatal, es conjuren  per fer créixer l'independentisme a Catalunya, quan el més senzill per aconseguir un 'no' a la independència, era justament donar l'opció d'un referèndum sense donar temps de consciència a la ciutadania.

Ara, a Catalunya, amb les presses per fer una declaració de paper mullat sense consens, no  esperen que passin les eleccions generals i donen ales a uns partits  constitucionalistes que estaven sota mínims, a ser considerats com a  'salva pàtries', treient així un rèdit electoral que farà impossible que  Espanya es vegi obligada a negociar.

I per acabar d'adobar tot aquest despropòsit, l' espectacle per investir un president de la Generalitat.  Ho fan expressament o realment són tan inútils? Ens mereixem uns  polítics com aquest? És que no se'n salva ni un.

Participaciones de loslectores

Másdebates