Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

CUP i Junts Pel Sí: Un Carnestoltes al Parlament

Costa d'imaginar que dos partits divergents com CDC i la CUP reprenguin el diàleg i acostin posicions.diàleg Perquè encara que l'acord  sigui per garantir l'estabilitat de la legislatura, considero grotesc actuar contra natura desprès de dues temptatives fallides per la  investidura de Mas com a president. Potser es que a la tercera va la  vençuda. 

Entretodos

Hablemos de política

Publica un post sobre la situación política actual y lee las opiniones de otros ciudadanos

La meva perplexitat va en augment, quant albiro aquesta  negociació inusual, extranya i peculiar. Qui s'acosta a qui en aquest escenari que bé podría pertànyer al Carnestoltes, amb màscares  i ben disfressats? Els de dretes i tradicionals, deixant-se endur per la corrent i coquetejant amb uns antisistema radicals.

No veig a la CUP acceptant  de CDC, el 3% pel cap baix de  comissions d'obras. El panorama de Pujol i la corrupció, que esdevé inquietant, amb mès afinitats a pel-lícules mafioses que a  presidents de la Generalitat, alliçonant-nos a tots sobre el valors de  la família, de la ètica i la honestetat. Què n'és de paradoxal! Com  tampoc imagino a la CUP donant suport a Mas, que en el decurs del seu  mandat ha prioritzat les retallades, a engreixar -encara mès-,  l'Administració, les ambaixades que han proliferat, i sense procedir a  la supressió de cap dels 41 Consells comarcals, per alló de  l'amiguisme i les xarxes clientelars. I deixant a l'estacada l'estat del  Benestar, la sanitat pùblica i la precarietat social.

Per tant, goso dir que ja he tret l'entrellat de qui mou fitxa en aquest impàs. Tanmateix, devant de quines premisses de la CUP s'ha  d'agenollar CDC? El que no pot ser, es impossible! Convoquin eleccions. I no facin mès el ridícul. Els recordo que la dignitat es un valor indefugible per  l'èsser humà. I el mès rocambolesc de tot plegat: tot aquest  paperot, per investir a Mas amb calçador.

Participaciones de loslectores

Másdebates