Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

20D: De la indignació i el patiment a fer possible l'alternativa

Un company em va trucar fa unes setmanes per xerrar. Vam quedar a fer  una cerveseta i va sorprendre'm. Vaig quedar impressionat quan em va  explicar que s'havia quedat sense feina, que tenia sis mesos d'atur  cobrant 320 euros  (l'última feina era de mitja jornada) i que en tres  setmanes el treien també de l'habitació que té rellogada. Té 41 anys,  és espavilat i sembla que s'ha de menjar el món, però és un exemple  més de com estan les coses. Em va explicar que havia anat a la PHA, on  va descobrir casos molt més punyents que el seu. I que va anar també a  serveis socials, on el podien ajudar a pagar el primer mes d'una nova  habitació, però que estaven desbordats amb tots els casos que els hi arribaven.

Entretodos

Publica un artículo sobre las elecciones generales

¿Qué te parecen los resultados electorales? Envíanos tu opinión

La setmana passada em va tornar a impressionar. El vaig veure a un  acte d'En Comú Podem fent una aportació econòmica, tot i la seva  situació, per a una campanya electoral en que aquesta candidatura ha  renunciat a demanar crèdits als bancs. Si tota la indignació i tot el  patiment que hi ha a la nostra societat, omple les urnes del proper  diumenge, la alternativa és possible. Encara hi ha esperança!

Participaciones de loslectores

Másdebates