Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El transport privat és més efectiu

Tráfico en la calle de Mallorca de Barcelona.

Tráfico en la calle de Mallorca de Barcelona. / DANNY CAMINAL

L'any 1992 es van fer les rondes amb moltes mancances; el nus del Llobregat, sense acabar. La població ha anat creixent, però no s'han fet millores, ampliacions ni connexions que farien més fluïd el trànsit.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El transport públic està col·lapsat, és ineficaç i ineficient. L'unica alternativa al transport públic és el privat o variants d'aquestes. Sindicats que com més força tenen més xantantge faran, un bicing que no té cap sentit com està concebut amb furgonetes tot el dia amunt i avall. Carrils bicis que no s'utilitzen perquè ells van per on volen, cada dia Barcelona col.lapsada amb tot el que això significa: soroll, contaminació, temps, salut, hores buscant aparcament.

Els creadors d'infàmies com les superilles posen cada dia més difícil la circulació i la mobilitat, empitjoran tots els registres de la ciutat, només tenen una idea fantasiosa de la ciutat que a la vegada la fa més cara i inaccessible, no al revès.

 No sembla que sobri la intel.ligència, fan falta polítics valents i trobar una bona relació entre el públic i el privat, però si el públic no dona per més, i va per anys,llavors el privat és el més efectiu.

Participaciones de loslectores

Másdebates