Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Recomano la lactància materna

Una mujer amamanta a su bebé.

Una mujer amamanta a su bebé. / MAITE CRUZ

Quan fa un any vaig ser mare, vaig emprendre una nova travessia. Des de llavors, navego cada dia en un mar de dubtes i aprenentatges plens d'amor infinit. I és així com he descobert la lactància materna.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Poder alimentar al meu fill donant-li les defenses que l'estan fent fort, mentre li ofereixo el confort que l'ajuda a créixer, està sent una experiència única que recomano plenament.

Al principi no és fàcil, ha de pujar la llet, i un cop en tens regalimes a totes hores; fa mal, molt de mal, un dolor que et fa sentir mala mare; però quan superes aquesta dura adaptació, les avantatges ho compensen tot, fins i tot els comentaris i les mirades justicieres. Reaccions d'una generació que per creure's moderna va deixar de donar el pit. La feina i el progrés de la dona van robar el valor que tenia la lactància materna. Per contra, les avies s'alegren de veure com "crio" el meu fill i valoren que una generació després tornem als orígens en nom de la modernitat. Ironies dels temps.

Participaciones de loslectores

Másdebates