Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Pray for Texas

Flores y una camiseta de la seleccion argentina de fútbol en el lugar donde se perpetró el atentado del martes pasado en Nueva York, donde murieron ocho personas, entre ellas cinco argentinos.

Flores y una camiseta de la seleccion argentina de fútbol en el lugar donde se perpetró el atentado del martes pasado en Nueva York, donde murieron ocho personas, entre ellas cinco argentinos. / EFE / JUSTIN LANE

Primer va ser Nova York i després, Texas. Quina serà la següent ciutat? Estem vivint situacions de tensions a arreu del món, però això no dóna cap dret a ningú per matar 26 persones. Tots aquests atacs terroristes no fan més que provocar por, inseguretat i inestabilitat als ciutadans de la pròpia ciutat. Com pot algú viure insegur en la seva ciutat? Com pot algú fer la seva vida normal quan no sap si quan surt de casa al matí, hi tornarà al vespre.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Només demano temps, reflexió i que tots aquests problemes que no fan més que crear de més grossos i acaban amb la vida de persones innocents finalitzin ja.

Participaciones de loslectores

Másdebates