Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"L'autoritat del professor definitivament ha mort"

Alumnos de ESO de un instituto de Badajoz trabajan en una clase con ordenadores portátiles.

Alumnos de ESO de un instituto de Badajoz trabajan en una clase con ordenadores portátiles. / JUAN MANUEL PRATS

Entre al·lucinat i incrèdul llegeixo a la premsa que una alumna d'ESO ha estat expulsada 28 dies (el màxim permès) d'un institut de Granada per haver tirat un portàtil, com a venjança, a la cara d'un professor que li havia prèviament requisat el mòbil per ús indegut a classe. El professor de baixa per traumatisme i l'alumna confinada a casa. Fins aquí, la notícia. Però no cal prendre-ho a broma: estem assistint a l'enterrament en vida del que queda d'autoritat en la figura dels mestres (que ja era poc). 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Es sepulta cada dia una mica més amb accions com aquesta. I ja m'explicaran quin final li espera a una societat en la qual una bona part dels pares, màxims representants de l'autoritat en la llar, no l'exerceixen per por de ser titllats de autoritaris pels seus fills, i a sobre, en un exercici de covardia sense límits, "li han passat el mort" a uns pobres docents que a més d'haver de preparar les classes per a un personal poc agraït, més pendent del mòbil que de la pissarra. Aviat hauran d'anar a classe amb vestit d'antiavalots.

Un no vol ser malastruc, però és que quan comencen a volar portàtils per les aules... el desenllaç no pot ser feliç.

Participaciones de loslectores

Másdebates